DetailWatch

Dansk modebrand lancerer træningstøj af bioaffald

Det danske brand Ganni lancerer i næste uge tre styles i et bomuldslignende materiale lavet af affald fra bananproduktion.

Gannis nye træningsbukser, crop-top og hoodie er lavet af et materiale, der består af 35 pct. bioaffald fra bananproduktion. | Foto: Ganni

I samarbejde med den spanske virksomhed Pyratex lancerer Ganni i næste uge tre stykker træningstøj i et materiale, der består af 35 pct. affald fra bananproduktion, blandet med bomuld.

Bioaffaldet bliver ellers ofte brændt af og forårsager derved udledning af CO2. Ved at anvende affaldet til tøjproduktion giver Pyratex lokale landmænd en ekstra indtægtskilde, lyder det i en pressemeddelelse fra Ganni.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs