Nyt brand med Second Female-ejere i ryggen satser internationalt

Second Female-ejere har sammen med designer stiftet nyt modebrand, der fra dag ét vil henvende sig til det internationale marked, skriver Fashionforum.
Foto: Skærmbillede/Oval Square
Foto: Skærmbillede/Oval Square

Steen Holtermann og Preben Laust, der ejer Second Female, har sammen med tidligere Stig P-designer Nadia Cerri stiftet brandet Oval Square, skriver Fashionforum.

Det nye brand, der blev lanceret i august, vil fra dag ét satse på de internationale markeder og gå efter kunder i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Holland, Belgien, Canada og USA.

“Oval Square har rødder i Skandinavien, men brandet har ikke et typisk skandinavisk udtryk. Derfor ønskede vi at favne bredt fra start ved at være mere tilgængelige internationalt,” siger Steen Holtermann til Fashionforum.

Oval Square henvender sig ikke til et specifikt køn, men fokuserer på at skabe tøj, der ”både er inspireret af den feminine og maskuline krop.”

Dansk modewebshop om europæisk ekspansion: ”Klar til at trykke på speederen”

Secondhand er modeindustriens vækstkomet

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også