DetailWatch

Nyt brand med Second Female-ejere i ryggen satser internationalt

Second Female-ejere har sammen med designer stiftet nyt modebrand, der fra dag ét vil henvende sig til det internationale marked, skriver Fashionforum.

Foto: Skærmbillede/Oval Square

Steen Holtermann og Preben Laust, der ejer Second Female, har sammen med tidligere Stig P-designer Nadia Cerri stiftet brandet Oval Square, skriver Fashionforum.

Det nye brand, der blev lanceret i august, vil fra dag ét satse på de internationale markeder og gå efter kunder i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Holland, Belgien, Canada og USA.

“Oval Square har rødder i Skandinavien, men brandet har ikke et typisk skandinavisk udtryk. Derfor ønskede vi at favne bredt fra start ved at være mere tilgængelige internationalt,” siger Steen Holtermann til Fashionforum.

Oval Square henvender sig ikke til et specifikt køn, men fokuserer på at skabe tøj, der ”både er inspireret af den feminine og maskuline krop.”

Dansk modewebshop om europæisk ekspansion: ”Klar til at trykke på speederen”

Secondhand er modeindustriens vækstkomet

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste fire år, bliver ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs