DetailWatch

Nyt samarbejde skal sikre en mere klimavenlig mode- og tekstilbranche

Selskaber som Bestseller, DK-Company og Jysk forpligter sig i et nyt samarbejde til at øge deres brug af genanvendte materialer frem mod 2030. ”Alle er godt klar over, at der er et paradigmeskifte i gang,” siger klyngedirektør.

"Vi skal væk fra den brug-og-smid-væk kultur, som modeindustrien i dag er præget af," siger miljøminister Lea Wermelin (S), der mandag har præsenteret et nyt samarbejde, som skal sikre en mere klimavenlig dansk mode- og tekstilbranche. | Foto: Casper Dalhoff/IND

Den danske mode- og tekstilbranche, der i denne uge vil fremvise nye kollektioner på den københavnske modeuge, skal fremover være langt grønnere, og derfor er en række virksomheder, organisationer og myndigheder gået sammen om et nyt samarbejde.

Miljøminister Lea Wermelin (S) har mandag præsenteret det nye samarbejde, der skal sænke branchens klimaaftryk, og som til en start fokuserer på tre målsætninger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs