DetailWatch

Internationalt smykkeselskab overgår forventninger i første kvartal

Det børsnoterede smykkefirma Signet Jewelers leverede en væsentligt bedre indtjening per aktie end ventet i første kvartal - men ændrer ikke forventninger til året.

Smykkeselskabet Signet Jewelers kom stærkere ud af første kvartal end ventet.

Særligt indtjeningen var bedre end estimeret af analytikerne.

I første kvartal omsatte Signet for 1,84 mia. dollar mod ventet 1,82 mia. dollar blandt analytikerne, og den justerede indtjening per aktie blev 2,86 dollar mod ventet 2,38 dollar blandt analytikerne.

Den organiske vækst i omsætningen opgøres til 2,5 pct.

Specifikt i Nordamerika var same-store-salget på minus 0,9 pct., mens det for det internationale segment var på plus 102,6 pct.

Faldet i Nordamerika reflekterer en højere gennemsnitlig transaktionsvolumen og et lavere antal transaktioner, skriver Signet.

For hele regnskabsåret er forventningen fortsat et salg på 8,03-8,25 mia. dollar og et justeret resultat per aktie på 12,72-13,47 dollar.

Signet-aktien stiger med 4,5 pct. i det amerikanske formarked torsdag efter regnskabet.

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste fire år, bliver ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs