DetailWatch

Under Armour siger farvel til topchefen

Udskiftningen i toppen af det amerikanske sportsbrand sker efter store fald i aktiekursen.

Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix.

Topchefen i Under Armour, Patrick Frisk, træder nu tilbage.

”Det er det rigtige tidspunkt at ændre retning. Vi er klar til, at næste kapitel kan begynde,” siger bestyrelsesformand Kevin Plank, der også grundlagde selskabet i 1996, til Bloomberg News.

Meldingen kommer i kølvandet af, at den amerikanske sportstøjskoncerns aktie er blevet banket i bund efter sit kvartalsregnskab tidligere i maj, hvor aktien på en enkelt dag faldt 24 pct., og aktien har siden sin seneste top efter pandemien i november sidste år tabt 61 pct.

Patrick Frisk kom til Under Armour i 2017, da selskabet også var i krise. Han afløses fra den 1. juni midlertidigt af driftsdirektør Colin Browne.

Under Armours aktie var efter ordinær handel onsdag faldet med 50 pct. siden årsskiftet. I eftermarkedet faldt A-aktien onsdag med 2,2 pct.

Nike dropper sponsorat af russisk fodboldklub

Dansk skomærke tjener igen millioner efter dyb krise

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs