Medie: Apple i forhandlinger med Baidu om AI i kinesiske enheder

Tidligere på ugen kom det frem, at Apple også er i forhandlinger med Google om anvendelsen af sprogmodellen Gemini, der også er baseret på kunstig intelligens.
Flere nyheder i ugens løb tyder på, at Apple er i fuld gang med at integrere generativ AI i Iphone. | Foto: Michael M. Santiago
Flere nyheder i ugens løb tyder på, at Apple er i fuld gang med at integrere generativ AI i Iphone. | Foto: Michael M. Santiago
AF MARKETWIRE

Teknologigiganten Apple er i forhandling med kinesiske Baidu om at integrere det kinesiske selskabs kunstige intelligens i Iphones og andre enheder i Kina.

Det skriver avisen Wall Street Journal.

Apple skulle ifølge kilderne have haft indledende samtaler om inkorporeringen af Baidus teknologi i sine kinesiske enheder. Teknologigiganten har specifikt ledt efter en lokal udbyder, da en sådan leverandør skal godkendes af myndighederne i Kina, fortæller kilderne til Wall Street Journal.

Forhandlingerne er dog fortsat på et udforskende stadie.

Baidu betragtes ifølge Bloomberg News som et af de førende selskaber i Kina, når det kommer til kunstig intelligens.

Tidligere på ugen kom det frem, at Apple også er i forhandlinger med Google om anvendelsen af sprogmodellen Gemini, der ligeledes er baseret på kunstig intelligens. Desuden skulle Iphone-producenten også have været i dialog med OpenAI, skriver Wall Street Journal.

Apple rejser sig med 0,2 pct. i formarkedet efter et grumt fald på 4,1 pct. torsdag. Samtidig stiger kinesiske Baidu, der har en amerikansk notering, med 4,1 pct. i formarkedet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også