Apples VR-headset kaldes bedste nogensinde men også upraktisk

Anmeldere roser Apples nye VR-headset, men siger, at det kommer med betydelige ulemper.
Prisen på Apple Vision Pro starter på 3499 amerikanske dollar. Det svarer til 24.070 danske kroner. Vision Pro forventes at blive lanceret i Danmark i starten af næste år.
Prisen på Apple Vision Pro starter på 3499 amerikanske dollar. Det svarer til 24.070 danske kroner. Vision Pro forventes at blive lanceret i Danmark i starten af næste år.
af ritzau

Apple har formået at skabe verdens bedste VR-headset til dato, men det betyder ikke, at forbrugere nødvendigvis allerede nu skal stille sig i kø til at betale 3499 amerikanske dollar for produktet.

Sådan lyder det i flere anmeldelser fra amerikanske techmedier, efter at Apple er begyndt at frigive anmeldermodeller af selskabets første VR-headset, Vision Pro.

Apple har ifølge flere af medierne markedsført produktet som et, der kan erstatte en bærbar computer.

Techmediet The Verge kalder det det bedste VR-headset nogensinde, men noterer, at det stadig kommer med betydelige ulemper.

”Er det så godt at bruge Vision Pro, at jeg er villig til at ugle mit hår, hver gang jeg tager det på? Er det så godt, at jeg gider slæbe det rundt i en gigantisk æske i stedet for en taske til min bærbare computer? Er det så godt, at jeg hellere vil se på verden omkring mig gennem en skærm end med mine egne øjne,” spørger anmelder Nilay Patel.

”Selv om Vision Pro er interessant, er der stadig lang vej igen.”

Techmediet Cnets anmelder Scott Stein skriver, at han ”tror på en fremtid med blandet virkelighed”, hvor folk benytter sig af techgadgets, som VR-headsets.

”Når det så er sagt, er det tydeligvis ikke et produkt, som man nødvendigvis skal anskaffe sig lige nu. Mac-computeren har 40-års-jubilæum i denne måned. Mac-computeren var den moderne computers fødsel, men der var ikke særlig mange mennesker, der havde den første Mac.”

Prisen på Apple Vision Pro starter på 3499 amerikanske dollar. Det svarer til 24.070 danske kroner. Vision Pro forventes at blive lanceret i Danmark i starten af næste år, men Apple har endnu ikke oplyst, hvad VR-headsettet kommer til at koste i Danmark.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også