Power forlænger aftale og udskifter trailer-flåde

Siden 2016 har Power udlejet trailere mere end 60.000 gange til kunder, der skal have transporteret varer.
Foto: Linda Johansen
Foto: Linda Johansen
AF MARKETWIRE

Efter syv års samarbejde mellem elektronikkæden Power og udlejningsvirksomheden Freetrailer er aftalen nu blevet forlænget, og oven i det udskiftes hele flåde af trailere. Samtidig udvides der med to nye lokationer i henholdsvis Slagelse og Ringsted.

Det oplyser Freetrailer.

Der er blevet indsat 56 nye trailere på eksisterende og nye lokationer. Siden samarbejdets opstart i 2015 er det samlet set blevet til mere end 60.000 udlån af de gratis trailere.

Ifølge Freetrailers direktør, Philip Filipsen, viser de mange trailerudlån hos Power, at danskerne i høj grad har taget deleøkonomien til sig.

”De samarbejdsaftaler, vi indgår med vores partnere, gør, at et meget stort antal trailere hver eneste dag kommer ud på vejene og bliver brugt. Det giver virksomhederne en stærk og værdiskabende eksponering, da folk i bybilledet jævnligt ser trailerne med de store logoer på,” siger han og fortsætter:

”Vi er glade for den indstilling, som Power har til vores forretningskoncept, og vi er rigtig glade for det her partnerskab, hvor vi nu i fremtiden fortsat kan styrke og udbygge vores netværk og tilstedeværelse over for danskerne,” siger Philip Filipsen.

De gamle trailere, som bliver skiftet ud, bliver solgt videre til både private og virksomheder.

Elektronikgiganter ser ind i ny forsyningskrise efter kinesiske nedlukninger

Elektronikkæde vil samarbejde om genbrug med forbrugerne

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også