Brdr. A&O ændrer i direktionen og forfremmer digitaliseringsdirektør

Stefan Funch Jensen bliver nyt medlem af den øverste ledelse i byggevarekoncernen for at øge digital transformation.
Foto: Udklip fra ao.dk.
Foto: Udklip fra ao.dk.
AF MARKETWIRE

Brødrene A&O har slået to af sine direktionsstillinger sammen, så nuværende digitaliseringsdirektør Stefan Funch Jensen i fremtiden også vil have ansvaret for it-området.

Fremover vil Stefan Funch Jensen fungere som direktør for transformation, e-handel og marketing, oplyser A&O i en meddelelse til fondsbørsen.

Gitte Lindeskov, der hidtil har fungeret som it-direktør, træder i den forbindelse ud af direktionen til fordel for en ny stilling med reference til finansdirektør Per Toelstang.

A&O forklarer beslutningen med, at selskabet i et årti har arbejdet med at forene sine fysiske butikker med digitale løsninger.

”En endnu tættere integration af it og kommercielle digitaliseringsløsninger er en essentiel forudsætning for at fastholde en vedvarende konkurrencemæssig fordel og realisere A&O’s strategiske ambition om år for år at vinde markedsandele,” argumenterer selskabet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også