Just Eat vil konkurrere på ordentlighed: "Branchen står ved en skillevej"

Med ”ordentlighed” skal varer ud, og det vil både forbrugere og restauranter på sigt kvittere for, lyder det fra Just Eat, der også åbner for at levere andet end mad.
"Det er klart, der er forskellige opfattelser af, om man synes, en kontrakt er rimelig eller ej. Men jeg kan garantere, at der skal være mulighed for at tjene penge, både for os og for dem," siger Just Eats landechef om samarbejdet med restauranterne. | Foto: Just Eat Danmark
"Det er klart, der er forskellige opfattelser af, om man synes, en kontrakt er rimelig eller ej. Men jeg kan garantere, at der skal være mulighed for at tjene penge, både for os og for dem," siger Just Eats landechef om samarbejdet med restauranterne. | Foto: Just Eat Danmark

Just Eat har rettet op på kursen for det danske marked.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    "Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

    Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

    For abonnenter

    Læs også