Power-direktør leder efter ny topchef og medejer til webshop med sexlegetøj

Medejer er indsat som ny, midlertidig direktør for webshoppen Shameless, der i øjeblikket er lukket ned. Planen er at finde en ny topchef, der også vil investere i selskabet.
Power-direktør Jesper Boysen ejer også en del af Babysam samt burgerkæden Sliders. | Foto: Jonas Olufson
Power-direktør Jesper Boysen ejer også en del af Babysam samt burgerkæden Sliders. | Foto: Jonas Olufson

Efter et rodet forår med et højlydt direktør-brud og et juridisk fejltrin, der sendte projektet på usikker kurs, har selskabet Dynamic Retail, der står bag webshoppen Shameless, fået ro på.

Det fortæller Jesper Boysen, der er topchef i Power og hovedejer af Dynamic Retail, til DetailWatch.

I april kom det i Børsen frem, at daværende adm. direktør Anne Louise Krogsgaard var blevet bortvist, og få dage efter kunne DetailWatch skrive, at Shameless var sendt i tvangsopløsning, fordi der ikke var indsat en ny direktør.

Nu er Joakim Sigvardt, som er e-commerce manager i Power og medejer af Dynamic Retail, så blevet indsat som adm. direktør i Dynamic Retail, og ejerkredsen har tilført 1,6 mio. kr. i kapital.

Tvangsopløsningen er dermed afblæst, og fremtidsplanerne er intakte, lyder det fra Jesper Boysen.

Den nye direktør i Dynamic Retail sidder dog kun midlertidigt på posten, fortæller Power-topchefen. Tanken er, at Joakim Sigvardt kun skal sidde på posten ”meget kortsigtet”, og at der skal findes en ny profil, der kan overtage driften af selskabet, der i øjeblikket ikke har nogen aktivitet.

”Formelt skal der jo være en direktør i et selskab, så det er derfor Joachim er blevet sat ind – men det er midlertidigt,” siger Jesper Boysen.

”Der er ikke noget, vi ønsker os mere, end at få en direktør på plads, som har lyst til at drive selskabet.”

En ”toptunet model”

Dynamic Retail står som sagt bag webshoppen Shameless, som solgte – og fremover skal sælge – sexlegetøj. I øjeblikket er der dog ingen aktivitet på hjemmesiden, hvor det eneste, man som forbruger kan foretage sig, er at tilmelde sig et nyhedsbrev for ”Danmarks nye pleasure shop”.

Målet er at få skudt webshoppen i gang igen, men Jesper Boysen understreger, at Dynamic Retail ikke udelukkende skal drive Shameless. Selskabet har bygget en e-commerce-platform, der principielt kan bruges i alle brancher, og mulighederne er derfor mange, lyder det.

Power-topchefen kalder Dynamic Retails platform for en ”toptunet model”, og hele Shameless-konceptet er klar til at blive skudt ud over rampen.

”Vi har seks domæner i Norden, så der mangler ganske enkelt bare den entreprenør, som er systemstærk, der kan komme ind og drive det for os,” siger Jesper Boysen.

”Vi har udviklet et system, der er et helt fantastisk og supermoderne. Vi kan scanne priser i hele Europa, så vi kan købe varerne billigst, vi har lavet indkøbsaftaler og lavet toldsystemer. Vi har alt, så det er plug and play for den, som skal drive det. Vi har gjort hele arbejdet og mangler ganske enkelt den sidste brik, og det er ham – eller dem – der skal ind og drive det.”

En direktør med medejerskab

Power-direktøren og resten af ejerkredsen har haft et travlt forår – blandt andet på grund af Powers opkøb af Mediamarkt i Sverige – så derfor har der været dårlig tid til at gå på jagt efter en ny direktør. 

”Nu begynder sommerferien, og jeg har i øvrigt kun taget en enkelt uge, for resten af tiden har jeg tænkt mig at afdække mulighederne for, om der eksisterer en person med lidt penge på lommen, der har lyst til at gå ind og være selvstændig,” siger Jesper Boysen.

”For det er dybest set det, vedkommende kan komme i position til. At blive en direktør med et stort medejerskab, som virkelig føler sig som en del af virksomheden, og som har lyst til at gå i gang med det her, men kan spare en frygtelig masse omkostninger, for vi har gjort arbejdet.”

Så I leder efter en, der vil lægge hånden på kogepladen og selv investere en pose penge?

”Det er det, vi lægger op til, men den rigtige derude kan jo også godt være en, som måske ikke har pengene, og så er det bare en ny situation. Men den ideelle løsning er, at det er en person, der har nogle penge og virkelig har lyst til at gå i gang med noget nyt.”

”Power er 99 pct. af mit liv”

Jesper Boysen understreger, at det aldrig har været planen, at han eller en af de andre medejere skulle stå for den daglige drift af Dynamic Retail og Shameless.

”Vi har lavet en investering i en forretning, hvor det fra dag ét har været meningen, at det skal drives af andre end os. Det er nøjagtig det samme som en bestyrelsespost, hvor man deltager i nogle møder, bidrager med sin viden og støtter forretningen, men ikke har den daglige drift.”

Power-topchefen er derfor også helt klar i spyttet, når han bliver spurgt, om der er risiko for, at Shameless-projektet tager fokus væk fra arbejdet i Power.

”Power er 99 pct. af mit liv – og der har jeg også involveret fritid,” siger Jesper Boysen og fortsætter: 

”Shameless er ikke gået ud over mit arbejde i Power. Det ville det aldrig nogensinde få lov til – så meget vil jeg ikke forkæle vores konkurrenter.”

Imens ejerkredsen leder efter en ny topchef til Dynamic Retail, og Shameless-webshoppen er i dvale, er der ingen udgifter forbundet med selskabet, fortæller Jesper Boysen. Han og de andre ejere har derfor tålmodighed i forhold til at finde den rette profil til opgaven. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også