DetailWatch

Delivery Hero stiger 12 pct. på fremadrettede meldinger

Den tyske leveringstjeneste, der ejer danske Hungry, forventer solid vækst i Asien i anden halvdel af 2022.

Tyske Delivery Hero købte den danske leverngstjeneste Hungry i 2021. | Foto: Fabrizio Bensch/Ritzau Scanpix.

Just Eat-konkurrenten Delivery Hero stiger tirsdag 12 pct. til 55,74 euro på børsen i Frankfurt, efter det multinationale madleveringsselskab kom med regnskab for andet kvartal tirsdag morgen.

Omsætningen i andet kvartal steg med 38 pct. målt på den såkaldte Gross Merchandise Volume (GMV) - som er det samlede forbrug gennem platformen.

Det var en lidt mindre fremgang end ventet, men investorerne hæfter sig tilsyneladende mere ved meldingerne fremadrettet, herunder selskabet forventning om en vækst på 7 pct. i GMV i tredje kvartal.

Der er desuden positive kommentarer om udviklingen i Asien, hvor selskabet nu ser solid vækst og i andet kvartal også skabte en positiv indtjening.

Delivery Hero, som i 2021 købte danske Hungry, fastholder i øvrigt forventningerne til hele året.

Meldingerne fra Delivery Hero ser også ud til at smitte af på nogle af selskabets rivaler. Just Eat-aktien stiger 3,7 pct. i Amsterdam, og i London ligger Deliveroo desuden 2,9 pct. højere.

Delivery Hero sløjfer Hungry-navnet i ny dansk satsning

Delivery Hero øjner overskud for første gang

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs