DetailWatch

Amazon-investorer nedstemmer 15 bæredygtige forslag

På internetgigantens årlige generalforsamling i sidste uge blev 15 ud 15 investor-forslag vedrørende social og miljømæssig bæredygtighed i Amazon nedstemt, skriver Reuters.

Et forslag om at gennemgå Amazons sikkerhed for medarbejdere blev nedstemt med 87 pct. | Foto: LUCAS JACKSON/Reuters / X90066

I alt 15 forslag fra investorer i Amazon, der ville have udfordret internetgigantens politikker inden for bl.a. behandlingen af medarbejdere og brug af plastik, blev ved selskabets årlige generalforsamling i sidste uge nedstemt.

Det skriver Reuters på baggrund af en registrering hos myndighederne.

Et forslag om at gennemgå Amazons brug af plastik nåede den største opbakning med 49 pct. Ingen af de 15 forslag fik dog stemmer nok til at opnå de 51 pct., der skal til for godkendelse af resolutioner i selskabet.

Investorforslagene lagde bl.a. op til at gennemgå Amazons brug af fortrolighedsaftaler, sikkerhed for arbejdere, teknologi til ansigtsgenkendelse, fagforeningsdannelse, og hvorvidt Amazons teknologier medvirker til brud på menneskerettigheder.

Ny rapport: Europæiske supermarkeder nøler med reducering af plastemballage

Amazon vil købe kundernes data for rabatkuponer

Amazon-ejet detailkæde lukker seks butikker i USA

Mere fra DetailWatch

IC Group har kurs mod afvikling mens modebrands kører videre i premium-koncept

Modeiværksætter og -milliardær Niels Martinsens livsværk IC Group er i dag blot et levn fra tiden som børsnoteret virksomhed og skal med tiden nedlægges som led i strategiskifte, fortæller Christoffer Martinsen-Kønigsfeldt, ny bestyrelsesformand for koncernens resterende to modebrands Tiger of Sweden og By Malene Birger.

Læs også

Relaterede