DetailWatch

Nets: Den danske e-handel steg med 11 procent i 2021

Tøj, sko og interiør drev væksten for fysiske varer, mens det tilbagevendende salg af flyrejser spillede en afgørende rolle for den stigende onlinehandel, viser ny rapport fra Nets.

Den digitale handel steg igen i 2021 viser rapport fra Nets, men der var forskel på, hvilke produktkategorier der voksede | Foto: Jens Büttner/AP/Ritzau Scanpix

Mange onlinevirksomheder oplevede fremgang i salget i 2020, og de fleste brancher har i 2021 formået at fortsætte den årelange tendens med stigende e-handel. Det viser en ny e-handelsrapport fra betalingsselskabet Nets.

I rapporten steg den danske e-handel i 2021 med 11 procent i forhold til året før, og Nets estimerer, at danskerne brugte 107,8 mia. kr. på e-handel sidste år. Estimatet er baseret på en spørgeundersøgelse hos de danske forbrugere, hvor Nets spørger, hvor meget de har handlet på nettet. Svarene bliver holdt op mod de volumener, som Nets kan se, og derudover sammenligner Nets med udviklingen for nogle af selskabets største kunder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs