Rema 1000-købmand bliver næstformand i DSK

Tania Klæbel afløser en anden Rema 1000-købmand som næstformand i købmandsorganisationen.
Købmand Tania Klæbel fra REMA 1000 i Fårevejle er valgt som ny næstformand for De Samvirkende Købmænd. | Foto: DSK/PR
Købmand Tania Klæbel fra REMA 1000 i Fårevejle er valgt som ny næstformand for De Samvirkende Købmænd. | Foto: DSK/PR

Tania Klæbel, der er Rema 1000-købmand i Fårevejle, er valgt som ny næstformand for købmandsorganisationen De Samvirkende Købmænd (DSK).

Det skriver organisationen i en meddelelse.

”Tania Klæbel er på alle måder en ildsjæl, som brænder for det gode købmandskab, og som er et enestående godt eksempel på, hvad den lokale købmand betyder for lokalsamfundet. Hun kommer med en masse erfaring, som ikke bare er hentet i en enkelt kæde, men fordi Tania Klæbel har været rundt og set, hvordan man gør de forskellige steder,” siger Torben Christensen, formand for bestyrelsen i DSK og købmand i Meny, i meddelelsen.

Den nye næstformand har været en del af den danske dagligvarebranche siden årtusindskiftet. Dengang startede Tania Klæbel som butikschef i Netto, hvilket hun var i godt ti år, inden hun rykkede videre til samme stilling hos Coops discountkæde Fakta.

Den stilling beholdt hun frem til 2019, hvor hun hoppede over til Rema 1000 som købmand sammen med sin mand, hvor de overtog en Rema 1000 i Jyderup.

Senere blev hun købmand i en Rema 1000 i Svinninge, og de seneste tre år har hun drevet en Rema 1000 i Fårevejle.

”Jeg er købmand, og derfor tror jeg, at jeg kan tilføre bestyrelsen en masse praktisk knowhow. Jeg kan forhåbentlig også hjælpe sekretariatet og den øvrige bestyrelse med viden og erfaringer fra butikkerne, og hvad det er for udfordringer, vi står med. Når det er sagt, så er jeg også meget spændt på, hvordan man påvirker og arbejder med det politiske,” siger Tania Klæbel i meddelelsen. 

Tania Klæbel afløser Morten Møller Oehlenschlæger, der ligeledes er købmand i Rema 1000.

De Samvirkende Købmænd (DSK) har det selverklærede mål at arbejde for at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Organisationen har omkring 1.500 medlemmer, som omfatter supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også