Jysk supermarkedskæde forlænger samarbejde med Dagrofa

”Vi er rigtigt godt tilfredse med den store portefølje af varer, som vi har adgang til hos Dagrofa,” siger ny adm. direktør for dagligvarekæden Løvbjerg om ny seksårig samarbejdsaftale.
Supermarkedskæden Løvbjerg vil fortsat handle ind via Dagrofa Logistik, der har 18.500 unikke varenumre i sortimentet. | Foto: Joachim Ladefoged
Supermarkedskæden Løvbjerg vil fortsat handle ind via Dagrofa Logistik, der har 18.500 unikke varenumre i sortimentet. | Foto: Joachim Ladefoged

De 17 supermarkeder i den jyske dagligvarekæde Løvbjerg vil fortsat trække på vareleverancer fra Dagrofas salgs- og logistikselskab Dagrofa Logistik.

Det oplyser selskaberne i en pressemeddelelse efter at have indgået en ny samarbejdsaftale, der løber frem til efteråret 2029. 

“Vi er rigtigt godt tilfredse med den store portefølje af varer, som vi har adgang til, hos Dagrofa. Det er vigtigt, at vi har bredden i sortimentet samt dybden, så kunderne kan handle ”det hele – bare billigt”, hos os. Vi sætter pris på vores forskellige samarbejder med både logistik og kategori. Så vi ser godt frem imod de næste seks år,” siger Thomas Nielsen, der for nyligt tiltrådte som ny adm. direktør i Løvbjerg-kæden, hvor han afløste Jesper Due, der stoppede efter ni år.

Samarbejdet mellem Løvbjerg, der har 16 supermarkeder i Jylland og et enkelt på Fyn, blev indledt i 2017 og kommer altså til at fortsætte under den nye direktør endnu seks år.

Stor kunde

Dagrofa Logistik er et salgs- og logistikselskab, der leverer varer til Dagrofas egne kæder som Spar, Meny og Letkøb samt en række kiosk- og convenience-kunder og andre detailkæder i både ind- og udland. 

Udsigten til yderligere seks års samarbejde med Løvbjerg, der er vokset støt gennem årene, falder i god jord i Dagrofa-selskabet.

“Med sine 17 butikker spredt fra Aabenraa i syd, til Frederikshavn i nord og en enkelt afstikker på Fyn er Løvbjerg en stor og god samarbejdspartner. Derfor er vi naturligvis rigtigt glade for, at kæden fortsat viser os tillid og ønsker at forlænge vores samarbejde,” siger Dan Kolding, adm. direktør i Dagrofa Logistik i pressemeddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også