Meny har to nye butikker på Sjælland på vej – men stadig "huller på landkortet"

Samtidig er dagligvarekæden tæt på at være i mål med millioninvesteringen i modernisering af butikkerne.
Rico Boss har siden slutningen af 2018 været kædedirektør for Meny. | Foto: Meny/pr
Rico Boss har siden slutningen af 2018 været kædedirektør for Meny. | Foto: Meny/pr

Med to nye butikker på vej i hovedstadsregionen – nærmere bestemt Valby og Skovlunde – fortsætter Meny udviklingen af butiksnettet, skriver Dagligvarehandlen.

Ifølge kædedirektør for Meny, Richo Boss, er der dog stadig byer, hvor Meny mangler.

”Vi har stadig huller på landkortet som f.eks. Vejle, Sønderborg, Svendborg og naturligvis også Ringsted, som trods alt lægger adresse til Dagrofas domicil,” siger Richo Boss til Dagligvarehandlen.

Han uddyber, at kæden samtidig forventer at være i mål med en større millioninvestering i modernisering af butikkerne, som ventes afsluttet næste år, når de sidste butikker har fået et løft.

Meny har igennem 2023 udbygget butiksnettet op opkøbet af Liva Stormarked i Kolding i februar. Derudover købte Meny-ejeren Dagrofa i september syv butikker af Rema 1000, der skal omdannes til Meny eller Spar, når konkurrencemyndighederne er færdige med at vurdere handlen.

På nuværende tidspunkt råder Dagrofa over 114 Meny-butikker, 134 Spar-butikker, 156 Min Købmand-butikker og 118 Let-Køb-butikker. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også