Fra e-handel og dagligvarer til OK: Salling Group-chef har fået nyt job

Salling Groups nu tidligere e-commercedirektør, der stoppede som led i en omlægning og spareøvelse i dagligvarekoncernen, bliver ny finansdirektør i benzin- og energiselskabet OK.
Thor Skov Jørgensen skal være ny finansdirektør i OK. | Foto: Foto: Salling Group
Thor Skov Jørgensen skal være ny finansdirektør i OK. | Foto: Foto: Salling Group

Thor Skov Jørgensen forlader ikke bare Salling Group, men slipper også taget i dagligvarehandlen og skifter stillingen som digital direktør i Salling Group ud med en ny stilling som finansdirektør i benzin- og energiselskabet OK, der har Coop blandt ejerne.

Her træder han ind i ledelsen i en tid, hvor han skal være med til at udvikle OK’s forretningsområder inden for energi, der ifølge adm. direktør Michael Løve oplever store forandringer.

”Thor Skov Jørgensen har i sin karriere vist, at han kan opbygge og udvikle en forretning og samtidig arbejde struktureret med de bagvedliggende processer og systemer. Det er egenskaber, som OK vil nyde godt af i takt med, at vi øger vores investeringer markant i E-mobilitet, salg af el og nye energiløsninger,” udtaler Michael Løve, der selv har en fortid i Salling Group som tidligere Netto-chef, i en pressemeddelelse.

Thor Skov Jørgensen kommer til OK fra en stilling som e-commercedirektør i Salling Group. Han har været i dagligvarekoncernen siden 2014. Først som driftsdirektør i Netto, efterfølgende som direktør i Føtex og senest som øverst ansvarlig for selskabets e-handel og digitale forretning.

Stod i spidsen for nu lukket afdeling

Her har han blandt andet stået i spidsen for Salling Groups storstilede lancering af hjemmelevering af dagligvarer solgt online i Føtex i 2021. I første omgang målrettet forbrugere i Storkøbenhavn og med etablering af lager og distribution i Ishøj med flere hundrede medarbejdere.

I seneste uge blev den satsning dog lagt i graven, da Salling Group som led i en omfattende spareøvelse har nedlagt Førex Hjemmelevering og samtidig nedlagt 500 stillinger på lageret i Ishøj. I stedet erstattes Føtex Hjemmelevering af Bilka To Go Hjemmelevering.

Som led i den omfattende omlægning valgte Thor Skov Jørgensen at forlade dagligvarekoncernen. Før karrieren i Salling Group var han konsulent for Boston Consulting Group. 

”Jeg har en finans- og konsulentbaggrund, og kombinationen af de erfaringer og mit arbejdsliv de senere år med et meget kommercielt fokus, ser jeg som en virkelig god ballast,” udtaler Thor Skov Jørgensen, der vil indtræde i OK’s direktion med Michael Løve og Michael Lamberth.

Thor Skov Jørgensen tiltræder sin stilling i OK i april. Han er i dag bosat i Aarhus med sin hustru og tre børn.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også