Købmandsfond uddeler rekordhøj støtte

I alt 190 mio. kr. uddelte købmændenes KFI Erhvervsdrivende Fond i løbet af 2022, skriver Dagligvarehandlen. 
Terje List er adm. direktør for KFI Erhvervsdrivende Fond. | Foto: Pr/karl Nordlund/kfi
Terje List er adm. direktør for KFI Erhvervsdrivende Fond. | Foto: Pr/karl Nordlund/kfi

I 2020 uddelte KFI Erhvervsdrivende Fond 146 mio. kr. til de danske købmænd, og i 2021 lød tallet på 166 mio. kr. Sidste år slog fonden, der har til formål at styrke den frie købmands position, atter rekord med uddelinger for samlet set 190 mio. kr. Det skriver mediet Dagligvarehandlen

Især de stigende energipriser har ført til uddelinger af energitilskud til købmændene, men også tilskud til ansættelse af elever har sendt mange støttekroner ud til de købmandsbutikkerne. 

I løbet af det forgangne år har 125 butikker fået støtte til moderniseringer og ombygninger fra KFI, imens 125 mere har fået hjælp til energibesparende tiltag, herunder installation af solcelleanlæg i større butikker. 

Ifølge adm. direktør for KFI Terje List, har 350 butikker modtaget tilsagn om tilskud på op til 100.000 kr. til at ansætte en elev. Fondens endelige resultat for året, der gik, bliver offentliggjort i maj. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også