Lidl-køb af nordjysk butikscenter møder kritik

Rådmand i Aalborg Kommune kalder det ”friskt”, at Lidl har købt et butikscenter til 20 mio. kr., hvor kommunen tidligere har afvist nedrivning til fordel for en Lidl-butik.
Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH
Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH

Der er bekymring at spore i butikscentret i Nørresundby i Nordjylland, efter den tyske dagligvarekæde Lidl har købt centret for 20 mio. kr., skriver Nordjyske.

”Det er under al kritik, at vi står i det, som vi står i, for vi har ikke hørt noget. Folk kommer og spørger om, hvornår jeg stopper, men jeg stopper da ikke, for jeg er ikke blevet opsagt. Jeg har haft det her lejemål i 29 år,” siger Anette Einfeldt Bak, der driver en frisør i centret, til Nordjyske.

Hun er bekymret for, om Lidl vil rive centret ned og bygge et supermarked i stedet - en plan, som Aalborg Kommune i 2020 afviste.

Det har ikke ændret sig, siger rådmand Jan Nymark Thaysen, og han mener, det er ”friskt gjort” af Lidl at købe ejendommen, når kommunen ikke har ændret holdning til planerne.

Lidl vil ifølge dagligvarekædens presseafdeling ikke kommentere ikke på nuværende tidspunkt vil kommentere, hvad bygningen skal bruges til, men oplyser, at ”om nogle måneder, så ved vi måske mere”.

Lidl har købt butiksejendom i Nordjylland for 20 mio. kr.

Lidl udvider test-udfasning af tilbudsavis

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også