Pressechef i Too Good To Go stopper

Tanja Møller Andersen stopper som pressechef i madspildsappen To Good To Go efter en organisationsændring.
Foto: Pr / Too Good To Go
Foto: Pr / Too Good To Go

Efter 3,5 år som pressechef for madspildsappen Too Good To Go stopper Tanja Møller Andersen som pressechef, skriver Dagligvarehandlen.

Det sker i forbindelse med en organisationsændring, hvor pressechefen for Too Good To Go i Sverige også bliver ansvarlig for Danmark.

”Jeg har – i forbindelse med en større organisationsændring – fået tilbudt en ny stilling, som jeg har valgt at takke nej til,” skriver Tanja Møller Andersen på LinkedIn.

Her tilføjer hun, at ”det føles både helt rigtigt og helt forkert. For de seneste 3,5 år har uden sammenligning været de vildeste, sjoveste og mest meningsfulde i mit arbejdsliv. Men jeg ved, hvor jeg er bedst, og det var ikke i det nye set-up.”

Ifølge Dagligvarehandlen har flere profiler forladt Too Good To Go i løbet af efteråret. Det gælder blandt andet projektchef Nicoline Ahrens, partnerskabschef Lea Mosegaard og Peter L. Nielsen fra afdelingen Marketing Creative.

I sommer kom det frem, at Too Good To Go, med adm. direktør Mette Lykke i spidsen, ændrer sin strategi på grund af stigende inflation og kriser som krigen i Ukraine og energikrisen. Frem for at satse på vækst trods høje underskud vil virksomheden i højere grad have fokus på at blive profitabel, ifølge Børsen.

I 2021-regnskabet har Too Good To Go et underskud på 344 mio. kr. Det er mere end en fordobling fra 142,5 mio. kr. i 2020. Omsætningen i 2021 lød på 493 mio. kr. for 2021 i forhold til 281 mio. kr. i 2020.

Tidligere på måneden skiftede selskabet også ud i bestyrelsen, hvor Preben Damgaard Nielsen stoppede som formand og blev afløst af den nu forhenværende næstformand Jannik Kruse Petersen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie Kforum.)

Bestyrelsesformand for madspildsapp går af

Madspildsapp opkøber tech-løsning til digitalisering af udløbsdatoer

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Læs også