Dagrofa søsætter miljøtiltag for kaffekapsler

Det skal gøres nemmere at aflevere brugte kaffekapsler, så de kan genanvendes. Meny-kæden indgår samarbejde med producent.
Foto: Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Forbrugerne skal let kunne aflevere deres brugte kaffekapsler i butikken igen, hvorved de kan blive genanvendt i stedet for at ende i skraldeposen.

Meny-kæden har netop indgået et samarbejde med kaffekapselselskabet L’or om at opstille bokse ved pantautomaterne i butikkerne, hvor kunderne kan medbringe brugte kaffekapsler. Det fortæller Dagrofa i en pressemeddelelse med henvisning til tal fra Analyse Danmark, hvor 31 pct. af danskerne synes, det er ”besværligt af sortere affald”.

Nu vil de 113 Meny-butikker gøre det lidt lettere med de populære kaffekapsler, når kaffen er drukket.

”Vi er rigtig glade for, vi kan gøre en positiv forskel for vores kunder og gøre det nemmere at genanvende aluminiumskaffekapsler. Mange danskere synes i forvejen, det er besværligt at skulle sortere sit affald korrekt, og i dag er der ovenikøbet ikke mange muligheder for at aflevere sine aluminiumskaffekapsler til genanvendelse - men det kan vores nye initiativ hjælpe på,” udtaler kategorichef Morten Skov Nielsen med ansvar for drikkevarer og tobak.

(Denne artikel er leveret af DetailWatch’ søstermedie FødevareWatch)

Dagrofa-topchef: Hvis krisen fortsætter kan vi blive nødt til at revurdere strategien

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også