DetailWatch

Dansk takeaway-spiller køber tysk rival

Det børsnoterede danske softwareselskab Orderyoyo, der leverer bestillingssystem til restauranter over nettet, har opkøbt rivalen App Smart i Tyskland, skriver Børsen.

Foto: Orderyoyo/ PR

Softwareselskabet Orderyoyo, der i løbet af en kort årrække er nået op på en omsætning over 100 mio. kr., har meddelt First North-børsen, hvor virksomheden er noteret, at det overtager den tyske konkurrent App Smart. Det skriver Børsen.

Det får kundebasen i Orderyoyo, der leverer bestillingsplatform til restauranter især i Storbritannien, til at vokse fra godt 5.000 til 9.000.

Orderyoyos nuværende børsværdi er 389 mio. kr., mens transaktionen værdisætter Smart App til 222 mio. kr.

“Det er et meget stort opkøb for os. Så nu skal vi lige bruge noget tid på at få det til at falde på plads. Men vi vil gerne have 25.000 restaurantkunder i 2025, og en del af det skal også realiseres via opkøb,” siger Jesper Johansen, adm. direktør og aktionær i Orderyoyo.

Selskabet er stiftet af iværksætteren Thor Angelo og har siden fået it-milliardæren Preben Damgaard, Vækstfonden og Seed Capital bag sig.

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Just Eat-investor vil have bestyrelsen fyret på årsmøde

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs