Hver femte britiske detail-ansatte planlægger at sige op

En rundspørge fra Retail Trust viser, at 21 pct. af de adspurgte britiske ansatte i detailhandlen ønsker at skifte job eller branche, skriver mediet Retail Gazette.
Mere end hver ottende ansatte i den britiske detailhandel mener deres mentale helbred er blevet værre i løbet af det seneste år. | Foto: Sainsbury's/PR
Mere end hver ottende ansatte i den britiske detailhandel mener deres mentale helbred er blevet værre i løbet af det seneste år. | Foto: Sainsbury's/PR

En rundspørge blandt 1.500 ansatte i den britiske detailhandel fra Retail Trust viser, at omtrent hver femte medarbejder har planer om at sige sit job op. Det skriver mediet Retail Gazette.

De fleste af de adspurgte peger på bekymringer omkring deres økonomi, stigende dårlig behandling fra kunderne og en forværring af deres mentale sundhed efter coronapandemien som begrundelse for ønsket om at forlade jobbet.

Hele 83 pct. svarer i undersøgelsen, at de har oplevet, at deres mentale sundhed er forværret i løbet af det seneste år på grund af stigende usikkerhed.

”Medarbejderne i detailhandlen er gået fra en periode med uro til en anden. De er udmattede efter to år med en global pandemi og står nu over for en verden, der er domineret af en brutal krig, samtidig med at de må affinde sig med leveomkostninger, der truer med at sætte vores levestandard årtier tilbage,” udtaler chef for Retail Trust, Chris Brook-Carter.

Detailbranchen regner med at hæve priserne yderligere

Mærkevareleverandører om prisloft: Priserne holdes i forvejen i skak

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også