DetailWatch

Mærkevareleverandører om prisloft: Priserne holdes i forvejen i skak

Salling Group indførte tirsdag prisloft på en række basisvarer og opfordrede samtidig leverandørerne til at følge trop og tøjle prisstigningerne. Men den regulering sker allerede, siger direktør for leverandørorganisation.

"Vi er på vej mod et nyt og meget mere agilt marked," siger direktør for brancheorganisationen Mærkevareleverandørerme, der mener, at aftalemodellerne mellem dagligvarekoncerner og leverandører derfor skal ændres. | Foto: Salling Group/PR

Det var med en opfordring til leverandørerne om at følge efter, da Salling Groups topchef Per Bank tirsdag annoncerede, at koncernen indfører fem måneders prisloft på en række basisvarer – primært fra egne mærker – i Bilka, Føtex og Netto.

”Vores egne varemærker er mere efterspurgte end nogensinde, og her har vi samtidig den bedste mulighed for at tilbyde kunder stabile priser,” lød det fra Per Bank.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs