Genåbning halverer underskuddet i Dagrofa-selskab

I forlængelse af at restriktionerne blev ophævet i løbet af foråret steg omsætningen i Dagrofas foodservice-selskab markant henover sommeren og efteråret. ”Vi var forberedt på, at 2021 ville blive et anderledes år,” fortæller adm. direktør Niels Miles Frandsen, der forventer et lille overskud i år.
Foto: PR-billede/Dagrofa
Foto: PR-billede/Dagrofa

I Dagrofa Foodservice er det blevet tid til at tælle pengene i kassen efter endnu et år med corona og restriktioner i foodservicebranchen. Og sammenlignet med katastrofeåret i 2020, hvor koncernen endte med et underskud på 155,9 mio. kr. er meget forbedret i 2021, hvor årsresultatet i stedet landede på negative 61,2 mio. kr., viser et nyt regnskab fra selskabet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også