DetailWatch

7-Eleven åbner første ubemandede butik

7-Elevens første ubemandede butik befinder sig i en dansk lufthavn, og ifølge klædens adm. direktør kan der være flere lignende butikker på vej.

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix.

Conveniencekæden 7-Eleven har slået dørene op for sin første ubemandede butik under navnet 7-Eleven Go, skriver Dagligvarehandlen.

Butikken, der er beliggende i Københavns Lufthavn, har været undervejs længe, fortæller kædens adm. direktør Jesper Østergaard.

”Vi har været udfordret med forsinkelser på inventar og en række materialer som glas og stål. Derudover har vi ventet på noget teknik, der skulle udvikles specifikt til vores test i Danmark,” siger han.

Selvom butikken fra onsdag er åben for kunder, testes teknikken stadig, og den officielle åbning venter lidt endnu. Direktøren er åben for at åbne flere ubemandede butikker i Danmark.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

7-Eleven er den rutinerede i klassen - men konkurrenterne melder sig

7-Eleven udvider med 10 nye butikker og åbner flagskibsbutik i København

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs