Michael Løve afviser degradering som årsag til jobskifte

Tidligere Netto-topchef Michael Løve skiftede ikke detailkæden ud med benzin-og energifirmaet OK, fordi han blev degraderet ved opsplitningen af kædens ledelse. I stedet handler det om behovet for nye udfordringer, siger han i interview.
Foto: Jens Hartmann
Foto: Jens Hartmann

Det var ikke degraderingen fra international Netto-chef til dansk landedirektør, der fik Michael Løve til at forlade Netto til fordel for benzin- og energifirmaet OK, men i stedet muligheden for nye udfordringer uden for kernekompetencerne i detailbranchen.

Det fortæller Michael Løve i et interview med Børsen.

Her fortæller den tidligere Netto-topchef, at det var meningsfuldt at fortsætte i detailkæden, men at muligheden for at arbejde med nye, udfordrende ting og i særdeleshed den grønne omstilling, vakte hans interesse for jobbet i OK.

Han understreger samtidig, at jobskiftet intet har med opsplitningen af Nettos ledelse at gøre.

”Det er aldrig sjovt at afgive ansvar, men det gav god mening, og jeg havde en snak med Per Bank (koncernchef i Salling Group, red.) om, at nogen gange går der noget fra, andre gange kommer noget til, og det ville også være tilfældet fremover. Min beslutning nu har ikke noget med de ledelsesmæssige ændringer at gøre,” siger Michael Løve til avisen.

Michael Løve har tidligere haft stillinger som direktør, driftsdirektør og direktør i henholdsvis Superbrugsen, Coop og Netto.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Ny Netto-direktør: Nogle butiksledere skal have mere frihed

Discount-chef får ansvaret for tankstationer og vaskehaller med Coop blandt ejerne

Netto får ny topchef i Danmark

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også