Grøntkassefirma genopstår i nyt setup

Grøntkasseselskabet Eat Grim lander nu på benene igen efter konkursforløb. Nye ejere har selskabets stiftere med ombord i selskabet, der snart vil åbne for nyt salg af grimme grøntsager.
Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix
Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix

I januar meldte nye ejere sig på banen til det konkursramte grøntkasseselskab Eat Grim og nu genstartes salget snart.

I en meddelelse på Facebook annoncerer selskabet anført af stifterne Petra Kaukua og Carolin Schiemer, at man er klar på snarlig genstart med nye produkter og løsninger.

”I løbet af de sidste par uger har vi været i kontakt med vores landmænd, og vi er glade for at genlancere vores elskede Eat Grim-kasser til foråret. Vores vision for Eat Grim er at skabe et brandunivers, der inspirerer alle, der dyrker, spiser og laver mad, til at praktisere ubesværet madaktivisme,” lyder det i opslaget.

Her beretter teamet bag Eat Grim om stor interesse fra forbrugere og producenter for at fortsætte med konceptet med at gøre kasseret frugt og grønt til mad i stedet for madspild.

”Så ja, det her er større end madkasser. Men indtil videre starter vi med det, vi ved bedst. Vi arbejder allerede på at implementere produktforbedringer og ændringer, som vi vil annoncere i de kommende uger, inklusive vores lanceringsdato - lad os holde kontakten?”.

Ejerskabet af Eat Grim er som tidligere nævnt i FødevareWatch endt i hænderne på Marvin Consult ApS, der har Torben Marvin Jensen som direktør. Ifølge kurator er der dog på flere personer og virksomheder involveret på købers side.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Landbrug & Fødevarer: Priserne på fødevarer vil stige 20 pct.

Delivery Hero øjner overskud for første gang

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også