DetailWatch

Dansk 7-Eleven snart klar med ubemandet butik

Som del af plan om at åbne fem nye butikker i foråret kan 7-Eleven-chef Jesper Østergaard snart også åbne sin første ubemandede butik som test.

Foto: Gregers Tycho/ERH

Med forventningen om, at der kan komme flere ubemandede butikker på landkortet kan 7-Elevens danske direktør Jesper Østergaard inden længe åbne den første i Københavns Lufthavn.

Til Dagligvarehandlen siger han, at åbningen af butikken helt ude ved nogle af lufthavnens gates har været udfordret af forsinkelser på inventar og materiel, men at konceptet er en større udgave af de automater, hvor man i dag kan trække mestendels drikkevarer og snacks.

”En almindelig automat kan ikke dække behovet, men der er på den anden side ikke passagerer nok helt ude ved gatene til at understøtte en ”almindelig” bemandet 7-Eleven butik. Derfor synes vi det er interessant at teste konceptet i lufthavnen,” siger Jesper Østergaard.

Også dagligvarekæden Nærkøb ser potentiale i ubemandede butikker og åbnede sin første af slagsen i februar.

(Denne artikel er leveret af DetailWatchs søstermedie FødevareWatch.)

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs