DetailWatch

Meny vil åbne mindre butikker og komme bredere ud i landet

Meny vil i de kommende år åbne 12 nye butikker, fortæller kædedirektør Richo Boss.

Richo Boss er kædedirektør i Meny, der over de næste tre år vil åbne 12 nye butikker i Danmark. | Foto: PR / Dagrofa

Supermarkedskæden Meny vil frem mod 2025 åbne 12 nye butikker, lyder det fra kædedirektør Richo Boss, skriver Dagligvarehandlen.

Ambitionen er en del af kædens nye strategi ”Fremgang Sammen”, som også indgår i Dagrofas samlede strategi, der går frem til 2024.

Richo Boss fremlægger i disse dage planerne ved seks talkshows rundt i landet, hvor 1500 medarbejdere og købmænd deltager, og ifølge kædedirektøren skal et mindre butiksformat på omkring 1000 kvm være med til at sende Meny bredere ud i landet, når der skal åbnes nye butikker.

”Der er kamp om butikskvadratmeter i kommunerne, så nu tester vi Meny i mindre format. Den første smagsprøve giver vi kunderne i stormagasinet Illum, hvor vi åbner sidst i april eller først i maj. Her vil vi også skrue lidt på designoplevelsen af vores kæde,” siger Richo Boss.

Købmænd i charmeoffensiv: ”Det er ingen skam at vi tjener penge”

Dagrofa snupper ny kommunikationsdirektør fra Lidl

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs