DetailWatch

Købmænd i charmeoffensiv: "Det er ingen skam at vi tjener penge"

De danske købmænd skal larme mere og fortælle åbent om alle fordelene ved jobbet. John Wagner, der er direktør i DSK, håber, at en ny kampagne er startskuddet til, at købmændenes image bliver væsentligt forbedret, så flere unge vælger at gå ind i branchen.

”For første gang i al den tid, jeg har arbejdet med området, oplever vi, at vi i realiteten har mangel på arbejdskraft hele vejen fra flaskedreng til købmand,” siger John Wagner, der har været direktør for De Samvirkende Købmænd, DSK, siden 1995. | Foto: Keld Navntoft/DSK/PR

John Wagner har et problem. For hvad gør man, når man er adm. direktør for en brancheorganisation, der repræsenterer landets købmænd, og branchens image er mere eller mindre knækket, så færre og færre banker på døren og drømmer om at blive købmand?

Hos De Samvirkende Købmænd, DSK, som John Wagner er adm. direktør for, er et af svarene at sætte gang i en kampagne, der blandt andet har influencerne Alexander Husum og Julia Sofia i front. De skal være med til at vende og udfordre det billede, som en del unge har af købmandsfaget i dag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs