Coops vertikale satsning indtager hele landet

Fra sommer er det muligt at finde Infarms vertikalt dyrkede krydderurter i alle fem Coop-kæder i hele landet.
Foto: Infarm Irma
Foto: Infarm Irma

Det tyske Infarm-koncern, der kredser om dyrkningen af vertikale krydderurter i bl.a. detailbutikker, indtager nu hele Coop Danmark, når det fra sommer rykker videre fra de Irma-butikker, som indtil nu har testet salget.

Af en meddelelse fremgår det, at de to parter har indgået en samarbejdsaftale som betyder, at detailkunder fra sommer kan købe de friskdyrkede urter i omkring 1000 butikker.

“Vi er meget glade for at fortsætte og udvide det succesfulde samarbejde med Coop Danmark, siden starten i 2019 med Irmas butikker i København. Nu er tiden kommet til næste trin. Vi ser frem til Infarms vækst sammen med Coop og til at levere vores lokalt dyrkede friske krydderurter til alle 1.000 butikker som en del af Coops fem varemærker på tværs af Danmark,” udtaler Daniel Kats, salgsansvarlig for Infarm.

Fra start kommer der med samarbejdet krydderurter såsom rosmarin, timian, koriander og salvie til salg, og de bliver enten dyrket direkte i butikkerne eller leveret fra Infarms 6500 kvadratmeter store dyrkningscenter i Køge.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Branchekender til dagligvarehandlen: Lad online og offline smelte sammen

30 procent flere erhvervsordrer til Nemlig.com i januar

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også