30 procent flere erhvervsordrer til Nemlig.com i januar

Efter et dyk af de større i 2021, er der igen kommet gang i leveringerne til erhvervslivet i Nemlig.com, og nu skal den mulighed markedsføres yderligere.
Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix.
Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix.

Efter en meget stille 2021-januar er det i Nemlig.coms talrækker tydeligt at se, at 2022 igen har kurs mod normalen, og antallet af erhvervsordrer er noget større, end det var for et år siden.

Ifølge tal fra Nemlig.com er antallet af ordrer til erhvervskunder steget med over 30 pct. sammenlignet med samme periode sidste år, og indkøbskurvene i dette kundesegment vokset knap 20 pct. siden januar 2021, fremgår det i en meddelelse.

”De seneste år har været udfordrende, og der kan en fleksibel løsning som vores være med til at hjælpe kunderne og spare penge i en mere uforudsigelig hverdag, hvor ikke alle medarbejdere møder ind på kontoret,” siger Mikkel Pilemand, der er kommerciel direktør i Nemlig.com.

Salget til erhvervskunder udgør ifølge meddelelsen en mindre del af Nemlig.coms samlede kundebase uden, at det bliver uddybet yderligere, men nu vil onlinesupermarkedet sikre større kendskab blandt erhvervskunderne, hedder det videre.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Gode arbejdsforhold fylder meget når danskerne vælger dagligvareleverandør

Dagrofa bliver første dagligvaremedlem i plantebaseret organisation

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også