DetailWatch

Hurtig dagligvareleverandør rykker til Aarhus

Leveringstjenesten Gorillas, der hidtil har tilbudt sin hurtige leveringsydelser til forbrugere i det københavnske, åbner nu også for bestillinger i verdens mindste storby.

Tyske Gorillas startede op i Danmark i sommeren 2021. | Foto: PR / Gorillas

Aarhusianere får nu ligesom københavnerne mulighed for hurtigt at få leveret mælk og frugt til morgenbordet, når leveringstjenesten Gorillas åbner for cykel-levering i det østjyske.

”Vi åbner i Aarhus med en ambition om at ændre måden, århusianerne handler dagligvarer på. Hos Gorillas ønsker vi at gøre indkøbsoplevelsen mere bekvem, fleksibel og spare kunderne en masse tid ved at levere friske produkter ud hurtigere, end de selv kan nå at tage i supermarkedet,” udtaler Gorillas’ nordiske handelschef Ann-Sophie Adamsen i en pressemeddelelse.

Kunder kan i alt vælge mellem omkring 1700 dagligvarer, heriblandt lokale varer fra La Cabra, Ebeltoft Gårdbryggeri, Grand Fromage, Dining Six og Depanneur.

Fra start vil leveringsområdet i Aarhus omfatte det centrale Aarhus, Frederiksbjerg samt Åbyhøj.

På lidt over et år har Gorillas udvidet til mere end 60 byer i ni lande.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Direktør for dansk discountkæde: Priserne stiger nu på dagligvarer

Myndigheder godkender fusion af svenske onlinesupermarkeder

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs