Køkkenkoncern har fundet afløser for afgående finansdirektør

TCM Group, der står bag Svane Køkkenet, Tvis Køkken og Nettoline, får ny finansdirektør 1. marts.
TCM Group står bag de tre brands Svane Køkkenet, Tvis Køkken og Nettoline. | Foto: Svane Køkkenet/pr
TCM Group står bag de tre brands Svane Køkkenet, Tvis Køkken og Nettoline. | Foto: Svane Køkkenet/pr
AF MARKETWIRE

Køkkenselskabet TCM Group har fundet sin næste finansdirektør, idet Thomas Hjannung starter i stillingen per 1. marts.

Det oplyser selskabet tirsdag morgen.

Den nye kassemester afløser Mogens Elbrønd Pedersen. I slutningen af november kom det frem, at han har valgt at fratræde sin stilling for at tiltræde et andet job uden for køkkenbranchen.

Han bliver dog i TCM Group lidt endnu for at sikre end glidende overgang til Thomas Hjannung, oplyser selskabet.

”Jeg vil gerne takke Mogens Elbrønd Pedersen for hans dedikation og stærke bidrag til udviklingen af TCM Group gennem de seneste otte år, og jeg ønsker ham held og lykke med hans kommende job uden for TCM Group,” siger Torben Paulin, der er adm. direktør for selskabet, i en meddelelse.

Thomas Hjannung kommer fra en stilling hos Faerch Group, men har også erfaring fra selskaber som Ecco, Bestseller og Bang & Olufsen.

Rokeringer i ejerskab

TCM Group står bag de tre brands Svane Køkkenet, Tvis Køkken og Nettoline og har i dag omkring 140 forhandlere i Danmark og resten af Skandinavien. 

Koncernen er derudover også leverandør af private label gør-det-selv-løsninger til byggemarkeder og produkter til køkkenvirksomheden Celebert, som TCM Group også ejer 45 pct. af.

TCM Group udspringer af Tvis Køkken, der blev grundlagt i 1952, og siden 2017 har koncernen været børsnoteret i København, og i de seneste dage er der sket rokeringer i ejerskabet af koncernen.

Mandag øgede den Luxembourg-baserede kapitalfond Paradigm Value Fond sin ejerandel i det børsnoterede selskab til 15,84 pct. af aktiekapitalen og stemmerettighederne.

Tirsdag meddelte TCM Group så, at storaktionæren Luxempart har reduceret sin ejerandel af selskabet til 3,57 pct. af aktiekapitalen og stemmerettighederne.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også