Søstrene Grene har fokus på at ansætte personer på kanten af arbejdsmarkedet

Søstrene Grene ønsker at tage et socialt ansvar og ansætter derfor blandt andet tidligere straffede og personer med ringe danskkundskaber, fortæller topchef.
Mikkel Grene er adm. direktør i Søstrene Grene. | Foto: Mads Frost
Mikkel Grene er adm. direktør i Søstrene Grene. | Foto: Mads Frost

Hos Søstrene Grene har man de seneste tre år arbejdet på at få flere personer, der hidtil har været på kanten af arbejdsmarkedet, ansat i virksomheden, fortæller topchef Mikkel Grene i et interview med Dansk Erhverv.

Søstrene Grene har eksempelvis ansat tidligere straffede personer, folk med dårlige danskkundskaber og ukrainske flygtninge.

Selvom det kræver noget ekstra af virksomheden, påpeger Mikkel Grene, at det også giver en masse den anden vej. 

”Hvis man lykkes med at få et menneske i et rigtigt job, som de måske aldrig nogensinde har haft eller måske ikke haft i mange år, så har man også et menneske, som er virkelig loyalt og virkelig brænder for at give noget tilbage til virksomheden. Det er det, vi oplever,” siger han til Dansk Erhverv. 

Direktøren understreger, at Søstrene Grene altid ansætter disse personer på normale lønvilkår og ikke benytter tilskud fra det offentlige for at vise dem, at ”vi tror 100 pct. på dem”.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også