Køkkenfirma trodser forventningerne og har gang i ordrebøgerne

I september oplevede køkkenfirmaet Designa Køkken den næsthøjeste ordreindgang nogensinde, hvor især salget i Norge brager frem, siger direktør til Wood Supply.
Foto: Designa Køkken/PR
Foto: Designa Køkken/PR

Mens nogle køkkenfirmaer nedjusterer forventningerne og sætter udlandsplaner på pause, er der usædvanligt godt gang i salget hos køkkenfirmaet Designa, skriver mediet Wood Supply.

Ifølge topchef Erik Høj var antallet af ordrer i september det næsthøjeste nogensinde – kun overgået af maj i år – og det er særligt salget i Norge, der vokser.

”Vi havde en vækst på 50 pct. i Norge sammenlignet med september sidste år. Det betyder, at vi kommer til at levere det største antal køkkener nogensinde til Norge i november,” siger adm. direktør Erik Høj til mediet.

Erik Høj fortæller ellers, at han havde indstillet sig på en forholdsvis brat opbremsning, men at udviklingen har været, at nogle i branchen har det svært, mens det går bedre hos andre.

Han peger blandt andet på Designas styrkede position inden for erhvervssegmentet som en forklaring på, at Designa ikke oplever dalende salgstal, og han mener, at markedsføring bliver vigtigere i en tid med generelt faldende efterspørgsel.

Dansk køkkenbrand åbner showroom i New York

Dansk køkkenkoncern nedjusterer forventningerne og varsler prisstigninger

Nordjysk køkkenfirma sætter udlandsplaner på hold

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også