Nordjysk køkkenfirma sætter udlandsplaner på hold

Ambitionen var at sætte skub i planer om at ekspandere til Norge, men Hanstholm Køkken vil i stedet holde fokus på det danske marked, skriver Nordjyske.
Foto: Hanstholm Køkken/PR.
Foto: Hanstholm Køkken/PR.

Det bliver ikke i indeværende regnskabsår, at det nordvestjyske køkkenfirma Hanstholm Køkken går ind på det norske marked, skriver mediet Nordjyske.

Det var ellers ambitionen at åbne i Norge i 2022/23-regnskabsåret, men i en tid med inflation, global usikkerhed og en forbrugertillid i bund, er det ikke den rette tid til en udlandssatsning.

”At gå ind på et udenlandsk marked er et dyrt og stort spring. Lige nu fokuserer vi på at føre det danske marked i sikker havn, før vi gør mere ved de planer,” siger Carsten Brunhøj Andersen, adm. direktør i Hanstholm Køkken, til mediet.

Han holder dog fast i, at Norge er et interessant marked.

Hanstholm Køkken har netop offentliggjort regnskab, der viser et overskud på 1,3 mio. kr., mens bruttofortjenesten steg med 26 pct. til 21,1 mio. kr.

Møbelfirmaer holder vejret: ”Vi skal passe på med at overreagere og gå i panik”

Dansk køkkenfirma lukker produktionen tre dage om ugen og slukker natlyset i butikker

Ny distriktschef skal lokke kunder ind i Hanstholms køkkenbutikker

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også