Rosendahl-grundlægger er død efter længere tids sygdom

Erik Rosendahl, der grundlagde designhuset Rosendahl i 1984, sov lørdag stille ind efter et længere sygdomsforløb.
Foto: Rosendahl Design Group
Foto: Rosendahl Design Group

Iværksætteren og erhvervsmanden Erik Rosendahl er død efter længere tids sygdom. Det skriver sønnen Henrik Rosendahl i et opslag på Linkedin.

Erik Rosendahl grundlagde Rosendahl A/S i 1984 med visionen om, at kvalitetsdesign skulle være tilgængeligt for den brede befolkning.

Efter godt 20 år i spidsen for Rosendahl overlod Erik Rosendahl i 2005 tøjlerne til sønnen Henrik Rosendahl, mens grundlæggeren fortsatte i designhuset som bestyrelsesformand.

”For mit eget vedkommende havde jeg det privilegium og den store glæde at arbejde tæt sammen med min far i Rosendahl firmaet igennem en årrække; helt fra min første tjans som 13-årig frem til generationsskiftet i 2005 og i de efterfølgende år, hvor han fungerede som lige dele bestyrelsesformand og uvurderlig sparringspartner.”

”Erik var en enestående og visionær iværksætter og erhvervsleder. Drevet af en passioneret insisteren på at gøre kvalitetsdesign tilgændelig for de mange og af et dybfølt ønske om at værne om dansk designtradition og ikoniske, klassiske designs,” skriver Henrik Rosendahl blandt andet i sit Linkedin-opslag.

Erik Rosendahl blev 85 år.

Dansk designhus sætter skub i planer for det amerikanske marked

Familieejet designhus tjener penge som aldrig før

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også