DetailWatch

Lego-arvinger taber millioner på deres investeringer

De tre Lego-arvinger taber fortsat mange penge på deres respektive selskaber, som beskæftiger sig med golf, heste og naturpleje. Samlet har de fået et underskud på 80 mio. kr.

Lego-familiens pengetank gør det muligt for personerne bag at bruge penge på heste og godser og et golfprojekt. På billedet er hele familien (fra venstre) Sofie Kirk Kristiansen, Kjeld Kirk Kristiansen, Camilla Kirk Kristiansen, Thomas Kirk Kristiansen og Agnete Kirk Thinggaard. | Foto: Kirkbi Foto: Lego

Med en stor ambition om at skabe et golfanlæg af international standard er det Lego-arvingen Thomas Kirk Kristiansen, der har slået det største brød op – og taber flest penge.

Det er status for regnskaberne fra de tre voksne børn af Lego-familien, Sofie Kirk Kristiansen, Thomas Kirk Kristiansen og Agnete Kirk Thinggaard, og deres investeringsselskaber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Dagligvarekæde lukker fire butikker

Dagli’ Brugsen lukker fire underskudsgivende butikker fra slutningen af november og starten af december. ”Butikkerne står ikke til at redde,” siger kædedirektør.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs