DetailWatch

Kjeld Kirk Kristiansen trækker sig fra endnu en Lego-bestyrelse

Generationsskiftet i Lego fortsætter, og Kjeld Kirk Kristiansen overlader nu roret til sønnen Thomas Kirk Kristiansen i endnu et selskab, skriver Finans.

Kjeld Kirk Kristiansen er tredje generation i Lego-familien. | Foto: Morten Lau-Nielsen

Kjeld Kirk Kristiansen, der er barnebarn af Lego-stifter Ole Kirk Kristiansen, er ifølge cvr-registret trådt tilbage som bestyrelsesformand i selskabet Koldingvej 2, Billund A/S, der ejer 25 pct. af Lego og står bag oplevelseshuset Lego House, skriver Finans.

Formanden trækker sig efter at have siddet på posten siden 1996 og overlader dermed roret til sønnen Thomas Kirk Kristiansen, der siden 2020 også har været bestyrelsesformand i Lego.

For nylig stoppede Kjeld Kirk Kristiansen også i Lego Fondens bestyrelse, og det er tidligere blevet meldt ud, at han i foråret 2023 også vil trække sig som formand for Lego-familiens investeringsselskab, Kirkbi. Her vil det også være Thomas Kirk Kristiansen, der overtager posten.

Kirkbi ejer 75 pct. af Lego, og investeringsselskabet ejes af Kjeld Kirk Kristiansen og hans tre børn.

Kjeld Kirk Kristiansen stopper i Lego Fondens bestyrelse

Legos varemærke forsøgt brugt i Rusland

Mere fra DetailWatch

IC Group har kurs mod afvikling mens modebrands kører videre i premium-koncept

Modeiværksætter og -milliardær Niels Martinsens livsværk IC Group er i dag blot et levn fra tiden som børsnoteret virksomhed og skal med tiden nedlægges som led i strategiskifte, fortæller Christoffer Martinsen-Kønigsfeldt, ny bestyrelsesformand for koncernens resterende to modebrands Tiger of Sweden og By Malene Birger.

Læs også

Relaterede