DetailWatch

Aarhusiansk møbelvirksomhed opkøber designvirksomhed

We Do Wood har købt designvirksomhed, der laver snedkermøbler, skriver Woodsupply. Møbelselskabet er klar til flere opkøb, siger direktør.

Aarhusianske We Do Wood, der laver forskellige træmøbler som reolen Foursquare, har købt virksomheden Roon & Rahn. | Foto: We Do Wood/PR

Den aarhusianske møbelvirksomhed We Do Wood har opkøbt designvirksomheden Roon & Rahn, der laver snedkermøbler, skriver Woodsupply.

Stifterne af Roon & Rahn, Nicki van Roon og René Rahn, vil nu give sig i kast med andre projekter, mens Roon & Rahns designs fremover videreføres under brandet ”Roon & Rahn by We Do Wood”.

We Do Wood, der i dag har fem ansatte, har tidligere haft en del salg i Tyskland, og selskabet kigger nu også på USA, Japan og Shanghai. Direktør og medejer Klaus Jorlet fortæller desuden, at virksomheden er klar til at købe mere op.

”Vi har absolut mod på flere opkøb. Det har hele tiden været en drøm at få skabt en paraplyorganisation, meget gerne med flere lokale brands. Vi har eksempelvis ikke selv så mange accessoires, og der kan vi enten selv bygge noget op eller finde nogle, der er stærke på det felt, og det kunne klart være en mulighed,” siger direktøren til Woodsupply.

FDB Møbler lander rekordresultat – men står nu med forsyningsproblemer

Dansk designkoncern åbner showroom i New York

Mere fra DetailWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs