Dansk designkoncern åbner showroom i New York

Danske Kvadrat har slået dørene op til sit tredje showroom i USA, skriver Woodsupply.
Kvadrat har hovedsæde i Ebeltoft, hvor adm. direktør Anders Byriel her viser stofprøver frem i showrommet. | Foto: Benjamin Nørskov/JPA
Kvadrat har hovedsæde i Ebeltoft, hvor adm. direktør Anders Byriel her viser stofprøver frem i showrommet. | Foto: Benjamin Nørskov/JPA

Den danske tekstilkoncern Kvadrat åbner sit tredje showroom i USA, og denne gang er der tale om 750 kvm stort showroom på Park Avenue i New York, skriver Woodsupply.

Kvadrat har i forvejen showrooms i Michigan og Los Angeles, og Anders Byriel, der er adm. direktør i Kvadrat, kalder det ”et meget stolt øjeblik” at se selskabet på Park Avenue.

Tekstilkoncernen var i 2020 udfordret af coronakrisen, men i 2021 kom selskabet igen på ret kurs og landede en omsætning på 1,6 mia. kr., hvilket var 10 pct. mere end året før.

”Mens det kommercielle marked globalt ikke kom helt i gear i 2021, har vi haft mere medvind på det private marked, der udgør ca. 33 pct. af omsætningen. Vi ser nu, at det professionelle marked atter rejser sig,” sagde Anders Byriel i forbindelse med 2021-regnskabet.

Dansk designkoncern: Corona i Kina og krig i Europa udløser en grumset udsigt

Ambitiøs online møbelbutik er gået konkurs og overdrages til en ”større spiller”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også