Køkkenfirmaet JKE Design satser på det svenske marked med nyt samarbejde

Det nordjyske køkkenfirma har i forvejen fem køkkenbutikker i Sverige, men med et nyt samarbejde skal der sælges JKE-køkkener i 35 Elektrolux-butikker.
Freddy Lauridsen har siddet i direktørstolen hos JKE i to uger, siden han tiltrådte 1. maj. | Foto: JKE Design/PR
Freddy Lauridsen har siddet i direktørstolen hos JKE i to uger, siden han tiltrådte 1. maj. | Foto: JKE Design/PR

Der er travlt i Nordjylland, hvor køkkenfirmaet JKE Design er i gang med at geare op på produktion, markedsføring og logistik, efter det nordjyske køkkenfirma JKE Design har indgået et samarbejde med svenske Elektrolux Home, der sælger alt fra hvidevarer til køkkener.

Aftalen giver JKE adgang til 35 Elektrolux-butikker i Sverige, hvorigennem det nordjyske køkkenfirma fra efteråret skal sælge sine køkkener til de svenske forbrugere.

”JKE har længe haft et ønske om at vokse på det svenske marked. Her er der et stort potentiale for vores køkkener. Det, vi kan, er efterspurgt af de svenske forbrugere, og derfor er aftalen med Electrolux Home en vigtig milepæl for at vokse i Sverige,” udtaler Freddy Lauridsen, der er nytiltrådt adm. direktør i JKE, i en pressemeddelelse.

JKE Design har i forvejen fem egne butikker i Sverige, så med samarbejdet er formålet, at køkkenfirmaet vil nå ud til et langt bredere publikum.

Ny i spidsen

JKE Design har netop fået ny topchef i skikkelse af Freddy Lauridsen, der har overtaget stolen fra Claus Beier, der stod i spidsen for en større omlægning af køkkenfirmaet.

Freddy Lauridsen tiltrådte 1. maj, og den nye svenske satsning er dermed det første store projekt, han skal lede.

JKE Design kom ud af 2021 med et overskud på 12,9 mio. kr., hvilket er det bedste i mere end ti år for selskabet. Det nordjyske køkkenfirma er ejet af den svenske køkkenkoncern Ballingslöw, der også ejer Kvik, Multiform og bordpladeproducenten DFI-Geisler.

JKE Design skifter topchef

Nordjysk køkkenfirma sikrer nyt millionoverskud efter turn around

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også