DetailWatch

Elektronikkæden Best Buy overgår forventningerne i andet kvartal

Tidligere på året nedjustererede Best Buy forventningerne grundet makroforhold, men selskabet har klaret sig bedre end forventet.

Elektronikkæden Best Buy præsterede bedre end ventet i andet kvartal | Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix

Den amerikanske elektronikdetailkæde Best Buy er tirsdag udkommet med regnskab for andet kvartal, hvor salget overgår analytikernes forventninger.

Selskabet nedjusterede sine forventninger til salg og indtjening tilbage i maj, fordi makroforholdene var blevet forværret.

Corie Barry, som er Best Buys administrerende direktør, påpeger i forbindelse med regnskabet, at det også er det, der har haft en stor indflydelse på dette års regnskab for andet kvartal.

Dog har selskabet klaret sig bedre, end analytikerne havde ventet.

Det justerede resultat for indtjening per aktie landede på 1,54 dollar mod analytikernes forventning på 1,35 dollar, skriver Bloomberg News.

Sidste års justerede indtjening per aktie i samme periode blev 2,98 dollar.

Omsætningen var imidlertid lige efter analytikernes forventningen på 10,33 mia. dollar mod sidste års 11,85 mia. dollar.

Det sammenlignelige salg faldt 12,1 pct. mod sidste års vækst fra samme periode på 19,6 pct. Der var ventet en negativ vækst på 13,1 pct.

Aktien stiger 2,7 pct. til 75,70 dollar tirsdag i det amerikanske formarked.

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs