DetailWatch

Jysk mister "anseeligt" millionbeløb på russisk exit

Efter to år på det russiske marked, hvor Jysk nåede at blive prisbelønnet for sin detailforretning, opgiver koncernen sin millioninvestering i landet. ”Der skulle træffes en beslutning,” siger kommunikationsdirektør.

Jysk åbnede i sommeren 2020 sin første butik i Rusland i shoppingcentret Trojka i Moskva - nu bliver åbningsfest afløst af ophørsudsalg.. | Foto: PR/Jysk

Det plejer at gå den anden vej for Jysk, men 2022 blev året, hvor der blev et marked mindre i porteføljen. Efter fire uger med midlertidigt lukkede butikker i Rusland tog Jysk konsekvensen af udviklingen efter landets invasion af Ukraine og satte afviklingen af 13 butikker og opsigelsen af omkring 200 ansatte i gang.

”Vi lukkede midlertidigt forholdsvist hurtigt også for at have ro til at se på, om vi overhovedet kunne se en vej frem. Men efter fire uger er der ikke noget, der er ændret til det bedre, og vi ser heller ikke tegn på, det bliver tilfældet,” siger CSR- og kommunikationsdirektør i Jysk, Rune Jungberg Pedersen, om baggrunden for beslutningen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs