DetailWatch

Overtog milliardportefølje med 34 butiksejendomme – topchef varsler yderligere danske opkøb

Med entréen på det danske marked er den svenske detailkæmpe Cibus til stede i samtlige nordiske lande, og adm. direktør Sverker Källgården lægger ikke skjul på sin sult efter yderligere opkøb i Danmark. ”Nu har vi en kritisk masse at ekspandere ud fra,” siger han til EjendomsWatch. Sælger forlader Danmark med tilfredshed.

"Vi har nu fire ben at vokse ud fra," fortæller Cibus-topchef Sverker Källgården om selskabets nordiske ekspansionsstrategi, hvor Fokus Asset Management har været fødselshjælper i Danmark. | Foto: Cibus

Når den børsnoterede svenske investor Cibus Nordic Real Estate træder ind på det danske marked med det netop annoncerede milliardkøb af 34 butiksejendomme, er der tale om overtagelsen af SG Nordics samlede portefølje i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

IC Group har kurs mod afvikling mens modebrands kører videre i premium-koncept

Modeiværksætter og -milliardær Niels Martinsens livsværk IC Group er i dag blot et levn fra tiden som børsnoteret virksomhed og skal med tiden nedlægges som led i strategiskifte, fortæller Christoffer Martinsen-Kønigsfeldt, ny bestyrelsesformand for koncernens resterende to modebrands Tiger of Sweden og By Malene Birger.

Læs også

Relaterede