Roccamore sikrer sig millioner kroner i ny kapital

Skoproducenten Roccamore har endnu engang sikret sig en kapitalindsprøjtning og denne gang på flere millioner kroner. Pengene skal bruges til et fremstød i væksten, skriver Børsen.

Den danske skoproducent Roccamore med Frederikke Antonie Schmidt i spidsen har hentet 6 mio. kr. i frisk kapital. Pengene skal bruges til at vokse, når verdensøkonomien er blevet mere rolig igen.

Det skriver Børsen.

Pengene kommer fra en række af selskabets eksisterende investorer blandt andre den hollandske venturefond Forward Venture Capital, som for første gang øger sin ejerandel i virksomheden til over 5 pct. Frederikke Antonie Schmidts ejerandel er efterfølgende ifølge avisen på 58 pct.

“Vi kommer vel ud af den her krise på et tidspunkt, og så skal vi ind på nye markeder. Det vil vi gerne være klar til,” siger Frederikke Antonie Schmidt til Børsen.

Den friske kapital kommer kort tid efter, at Roccamore i september sikrede sig 250.000 kr. Her fremgik det ikke af kapitalforhøjelses-registreringen, hvor indskuddet kom fra, men ifølge Frederikke Antonie Schmidt var beløbet hentet ind for, at nøglemedarbejdere kunne købe ejerandele i selskabet.

Roccamore havde i 2021 et overskud på 950.000 kr. mod et overskud på 3,5 mio. kr. i 2020, hvilket blandt andet skyldtes butiksåbningen i Oslo.

Roccamore har fået kapitalindsprøjtning – men ikke for at sikre selskabet

Dansk skobrand har spændt livremmen helt ind og håber på stærkt julesalg

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jeff Gravenhorst har en fortid i ISS, hvor han var adm. direktør fra 2010 til 2020. | Foto: Stine Bidstrup

Coop Danmark finder ny formand

For abonnenter