Bestseller lancerer nyt herretøjsbrand

Modekoncernen Bestseller udvider porteføljen med et nyt brand, der skal appellere til den mere kræsne mandlige forbruger med hang til klassisk design og kvalitet.
Bestseller føjer nyt modemærke til forretningen med lanceringen af R.D.D. - Royal Denim Division i august. | Foto: PR/Bestseller
Bestseller føjer nyt modemærke til forretningen med lanceringen af R.D.D. - Royal Denim Division i august. | Foto: PR/Bestseller

Bestseller vil være mere end fast fashion og søsætter i august et nyt herretøjsbrand med navnet R.D.D. - Royal Denim Division.

Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Det nye brand, der bliver en del af Jack & Jones-divisionen, skal tale til en målgruppe, der vil have tøj i et design og en kvalitet, der holder mere end en sæson, lyder det.

”Vi sigter efter at skabe klassiske snit, der holder længere end vores kollektioner, men aldrig går på kompromis med kvalitet, detaljer, eller de nyeste trends på markedet,” udtaler Nicolai Ulrik Thorup, der er kreativ chef hos R.D.D.

Han uddyber, at kollektionerne bl.a. vil have solide kvalitetsmaterialer som en rød tråd og kombinere klassisk, afslappet jeanswear med aktuelle trends.

R.D.D lancerer sin første nye kollektion i august 2022 og vil blive solgt gennem Jack & Jones butikker, samt online og via forhandlere. Det er det andet nye brand, der er på trapperne fra Bestseller. I april annoncerede koncernen lanceringen af det kønsneutrale modemærke Iiqual, der skal ramme butikkerne næste år.

Bestseller er ejet 100 pct. af Holch Povlsen-familien med Anders Holch Povlsen i spidsen.

Porteføljen tæller mere end 20 modebrands - Jack & Jones, der blev grundlagt i 1990, er ifølge koncernen i dag den største forretningsenhed.

I 2020 21 havde Bestseller en omsætning på 26,4 mia. kr. samt et overskud på bundlinjen på 3,6 mia. kr.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også